Civil Icon White Waco
CIVIELE TECHNIEK

DUIKERS

Arrow Down Red Waco

Waco produceert precast beton duikers

Waco vervaardigt (rechthoekige) prefab betonnen duikers. Een duiker is een bouwwerk / tunnel waardoor water onder een (spoor)weg, pad of ander obstakel door kan stromen. Duikers worden ook wel gebruikt om langere kunstmatige ondergrondse waterlopen te realiseren.  Waco gebruikt zowel de Dry-cast als de Wet-cast-methode om duikers te vervaardigen. Dit wil zeggen dat het beton, als het in de mal wordt gegoten, ofwel enigszins vochtig is (bijna droog) of nat en vloeibaar. Beide methoden hebben hun eigen unieke eigenschappen, zoals levertijd, sterkte en efficiëntie. Daarnaast houden we ook rekening met vereisten omtrent de bovenbelasting en bijpassende wapening.

Waarom Waco?

Vink Icon Waco

STANDAARD RECHTHOEKIGE PREFAB DUIKERS

Vink Icon Waco

RECHTHOEKIGE PREFAB DUIKERS OP MAAT

Vink Icon Waco

HOOGWAARDIG

Vink Icon Waco

SNEL EN GEMAKKELIJK

LANGE LEVENSDUUR

Beton staat erom bekend dat het bestand is tegen allerlei omstandigheden en veel minder gevoelig is voor water of corrosie dan andere materialen. Onze duikers zijn van hoge kwaliteit, onderhoudsarm en uitermate duurzaam.

VEELZIJDIG

Met beton kunt u gemakkelijk elk ontwerp realiseren en aan alle bouwkundige eisen voldoen. Beton is zeer veelzijdig en maakt het mogelijk om duikers te leveren in talloze soorten, maten en capaciteitsklassen.

SNEL EN GEMAKKELIJK

Door middel van prefabricatie en geavanceerde technieken kunnen wij duikers vervaardigen op de snelst mogelijke manier. Dit verhoogt de bouwsnelheid en -efficiëntie op de bouwplaats aanzienlijk.

 

Duikers door Waco

22 GEKOPPELDE DUIKERS, VOORNE PUTTEN

koppelduiker voor Landgoed De Eendragt

Koppelduiker voor Landgoed de Eendragt, Zevenhuizen

VISMIGRATIEPROJECT WAARBIJ MET DUIKERS EEN KUNSTMATIGE ONDERGRONDSE WATERLOOP IS GEREALISEERD IN BÛTENFJILD

DUIKER UIT ÉÉN STUK IN DEURNE

DUIKERS WORDEN GEBRUIKT OM EEN ONDERGRONDSE VERBINDING TE REALISEREN TUSSEN TWEE WATERWEGEN DIE KRUISEN MET KANAAL MIDWOLDA

DUIKER GEVORMD UIT WANDEN EN VLOEREN, GEMONTEERD OP LOCATIE IN HAAKSBERGEN

DUIKER VERVAARDIGD MET U-VORMIG ELEMENT EN DEKPLAAT, IN GOUDA

DUIKER VORMT VERBINDING TUSSEN WATERWEGEN BIJ ENSCHEDE